ARTISTER

Här presenteras alla artisker som kommer delta i festivalen.

TORBJÖRN HEDBERG
Enmanskalabalik från garvad popräv med helt band i bakfickan. Underhållande och tänkvärt soloprojekt med beats, keyboard, elgitarr och svenska texter av en erfaren musikant. 
Genre: svensk soulpop

ULF PLAYS
THE SHADOWS

Ulf Edlund spelar covers på The Shadows.
Genre: gitarrmusik

PEAK
Spelar svenska och utländska visor och sånger. Allt från Simon & Garfunkel till Darin och Laleh. Detta till bas, klaviatur, gitarr, cajus och fantastisk stämsång. 
Genre: visor

ANTI KRISTERZ
www.facebook.com/antikristerz
Genre: dansband/pop/rock

MELANIE IS DEMENTED

Genre: skräckno, grime

www.melanieisdemented.com

NISSE P
Fjolårets vinnare kommer tillbaka för att försvara sin tiltel! 

www.facebook.com/nissep.musik

Genre: indiepop/poprock

ABMAN
18-årig rappare som bland annat inspireras av Kanye West, Lupe Fiasco och MF Doom.

Genre: hip hop

www.soundcloud.com/abman1 

THE PANOPLY STEELBAND
För tredje året i rad kommer det härligt svängande steelbandet tillbaka. 

Genre: Covers

TheprojectUs
Ett Stockholmsbaserat band som hyllar funk, Soul, bossa med sina  originallåtar baserade på snabb körrytm, kraftfull vokal och känslomässiga texter. Gruppen bildades av den brasilianska låtskrivaren, gitarrspelaren och sångaren Thiago Montana. I Brasilien spelade vi på många stora festivaler och klubbar. Vi spelar för närvarande nya låtar för sitt kommande debutalbum, och de första single Crossing Oceansna finns på Spotify. "

Genre: Rock, funk, blues, bossa nova

https://youtu.be/bBxRN3Cx6uo

ROOF DOWN
Tillbaka 2013 tog Roof Down sitt första andetag som ett band. Med tiden, genom blod, svett och tårar, började bandmedlemmarna arbeta på sitt existerande material genom att söka efter guldklimparna, bli tighta och perfekta i sin ljudbild. De började sedan jaga och spela varje gig de fick. Karakteristisk leadsinger Johan Sjöberg (Stonesilk) leder bandet som består av Mats Stille på gitarr med stora öppna ackord, Thobbe Hermansen på energisk bas och trummor spelas av Staffan Westelius, alltid med ett starkt flin på hans ansikte.
Roof Down skapar en unik stil av alternativ rock och jämförs ofta med band som Pearl Jam och Soundgarden. Deras musik har sina rötter i grunge rock men samtidigt raketerna bort till en modern 90-talets rockbaserad barrage!

www.roofdown.se

GUBBRÖRA
Svensk/maerikans country på bas, banjo gitarr samt cajun.
Genre: country

KNESPER KNORR
En trubadur och ett enmansband som framför sina egna låtar och covers i en salig blandning på sin modifierade mandolin, stamplåda och munspel.
Genre: blandat

JOFFE
www.facebook.com/joffeofficial

Genre: singer-songwriter/
folkmusik 

BRASSOX & SLB
Från Händel till Bartok El Condor Pasa

Genre: brassenseble/latinband
https://www.facebook.com/Brassox/

FRIED FRUITS
"I was utterly impressed with the band Fried Fruits, who gave yet another incredible performance. Their strange brew of surf and dub is one of the original things I´ve heard from any current band and could very well come out of a cultura metropol. Make sure to check them out" 

https://www.instagram.com/fried_fruits/

Genre: instrumental rock, dob, surf, spaghettiwestern

FRANKLEY EVERLONG

Genre: pop-punk
www.facebook.com/frankleyeverlong

MR TEXAS ROCKERS
Kai spelar och sjunger solo. Banjo, munspel, maraccas med egna låtar på svenska och engelska. Musiken handlar om livet i en ärlig berättnade text som ser framåt, om kärlek och lycka. 

Genre: gungig folkblues

HEMLÄNGTAN
nytt & gammalt 

Genre: Dragspel. gitarr och bas.

CARL TÖLLBORG
Bor i Nyköping, har sjungit och uppträtt till och från i hela livet med egna och andras visor, ensam och tillsammans med andra. Har legat på Sörmland Topp 5 med poplåten "Jag vet". Sjunger i kör (NYMOS), har haft småroller i olika teateruppsättningar i Halmstad och Nyköping, sjunger och underhåller på pensionärsträffar och äldreboenden.

Genre: Visor

TECH HEAD
Uppträder med live techno med endast en synth!

Genre: Live Techno

https://m.facebook.com/techheadlive/

FÖRSTA UTKASTET
Hiphop/pop-grupp från Nyköping. Benji och Izak rappar till Oscars gitarr och ibland hoppar Isak Ericsson in på refrängen. 

Genre: pop/Hiphop - Akustisk special denna spelning

https://www.facebook.com/forstautkastet/