We proudly present festival participants here as sonn as the sign up!
SIGN UP yourself OR YOUR TEAM TODAY!

Ivan och Alvaret
"Ivan och Alvaret", är en blandning av Niki Ivan Kempinskis matrial och Alvarets nya matrial. En fusion av rotreggae, jazz, country, folkmusik, punk och progg.
Ivan och alvaret har även gått in i studio tillsammans och släpper sin första singel i detta sammarbete nu denna kommande vinter. Och kommer turnera runt och spela vinter, vår och sommar.
 

Arne Ericson Hot Six
Högklassig Dixielandmusik med erfarna musiker som kan "gamet". 
Arne Ericson kornett, Erik Persson altsaxofon, Bob Mc Allister trombon-sång,
Gerhard Johansson banjo, Roland Larsson kontrabas och Hasse Carlsson Trummor.
Bandet har spelat ihop som sextett sedan 2010. De olika medlemmarna har dock innan dess spelat tillsammans i olika kombinationer.
Bandet har en medelålder på 70+ och lång erfarenhet av New Orleansjazz Dixieland och Swing. Specialitet Jazzhits från 1950-talet. 

Bild Nyköpings Dragspelsklubb Bild Nyköpings Dragspelsklubb

Nyköpings Dragspelsklubb
Dragspelsklubben startade 1970 och har haft många framträdanden under åren. Deltagarna har bytts många gånger men några av dem som startade är ännaktiva. Deras yngste medlem är 18 år så hoppet finns att klubben överlever!
De spelar kultis, jazz, schlager, franskt musette, folkmusik, visor för allsång, evergreens, tango och ibland något klassiskt. Allt kan spelas på dragspel!
De har ofta gitarr och bas med, kanske också något blåsinstrument.

Rautakanki
Rautakanki är 4 st musiker i medelåldern som alla har hållit på med musik sen "Dackes dagar". De blandar friskt mellan egna och andras låtar. De tycker om att ha kul på scenen och bjuder publiken på både spex och lite allt möjligt skoj. Vi drar åt rockhållet men är det en mindre spelning så kör vi accustiskt och kör lite mer lugnt.

Rock & Blus
Rock & Blus är 4 st 60 plussare som spelar gitarr och sjunger. 
Deras repertoar är mycket blandad. Från förr till nu!
Deltog i gatumusikant SM i Mariefred 2016.
Bandet består av:
Leif Eriksson Basgitarr
Erik Seger  Gitarr, munspel
Monica Kullnes Gitarr
Elisabeth Brunelius Gitarr

The Grand Station
The Grand Station är ett band från Linköping/Norrköping och har funnits sedan 2007 och varit aktiva sedan 2008. Bandet har spelat in två fullängdare och ett gäng EP:s och Singlar.
Det har blivit ett 50-tal gigs genom åren runt Östergötland och även Stockholm. Senaste åren har bandet expanderat och gjort en hel del; senaste plattan Last Man Standing (2014), många spelningar och en video Time. Bandet är aktuell med ny Lineup, ny singel och kommande video (21/1) Essence of the beat.
Senaste LineUp består av Anita Mederyd sång, Johan Klintsäter gitarr och sång, Hans Liljebladh Bas och Oscar Rask Trummor. Ljudprov finns på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=Vf9vashR-Ac

Vincent
Musikgruppen Vincent består av fyra musikälskande killar som inte kan slita sig från 60/70-talets guldlåtar eller ignorera storheten i att få sjunga de lyriskt fulländade visorna av t ex Bellman, Taube och Cornelis.
Med en bred repertoar för en liten eller stor publik, unplugged eller på scen med förstärkt sång, gitarr och bas i eget PA, har Vincent möjligheten att underhålla olika sorters publik vid olika sorters tillfällen.

Knesper Knorr
Jesper Johansson - alias Knesper Knorr spelar dels egna låtar och covers som trubadur/enmansband med mandolin/ukulele och ibland munspel. Musikstilen är någon form av irlänsktinfluerad gubbpunk 

Jimmy Pahlman
JimmyPahlman, soloartist som bjuder på svenskpop med inslag av rapp. 

Det kommer bjudas på musik från Jimmys kommande EP, samt hans två första singlar som du hittar på Spotify och Youtube 

Kika in på hans hemsida, där hittar du länkar till hans musik,videor, sociala medier och massa annat skoj. 
www.jimmypahlman.se

 

I samarbete med: