Redan nu börjar anmälningarna rulla in!
Här presenterar vi stolt festivalens deltagare löpande vartefter de kommer in!


Anmäl dig HÄR
 

The Panoply Steelband
Fantastiska The Panoply Steelband från Södertälje kommer tillbaka och förgyller gatufesten. Gruppen som spelar härliga hits och låtar på oljefat är ett mycket uppskattat inslag! Missa inte!

John Wildcat 
Ytterligare en favorit i repris från 2017 års festival! Härligt att få välkomna Rockabilly på svenska genom John och hans gäng 2018!

Anti Kristerz
Anti Kristerz är ett alternativt dansband som gillar livet i synd.
De spelar dansband som du aldrig hört det förut med låtar som, mitt pentagram, dansbandsjävel, kyrkan är trist, syster synd, bugga för fan och tryckare leder till otukt. 
Bandet består av Syster Synd, Hell-man, Broder Otukt, Jävla Mats  och Pastor Snusk 

OXELÖKÖREN
är en blandad kör på ca 35 personer i Oxelösund. En kör som tycker om att sjunga en varierad repertoar- vi sjunger visor/pop /profant och ibland sakralt.
Nu bjuder vi tillsammans med KANTATON – en kör från Oppebykyrkan i Nyköping- på sånger  med sommarkänsla – ”En somrig ton”

PEAK
Ett mycket uppskattat inslag i gatubilden 2017. ”Svensk och utländsk musik framförs med fantastisk stämsång, ackompanjerad av piano, gitarr, cajun och bas.”

Knesper Knorr
- alias Jesper Johansson
Denna härliga "one man show" artist som deltog under festivalen 2017. Han bjuder en mix av instrument och vi ser fram emot att återigen ha honom på gatans scen 2018.

LIVET
"LIVET", fyra personer som hittat varandra genom musiken och som delar samma övertygelse om att musik är livet. Ett mycket uppskattat bidrag ur förra årets festival och bandet beskrivs som en energisk glädjechock! Med det egna soundet, rock/pop-funkiga låtar på svenska, spås LIVET en ljus framtid." 

Janne Pettersson
Janne tolkar sina favoriter”,
Det blir D Bowie, Deep Purple, Jazzstandards, Bob Tellsom,Pink Floyd, Tom Waits, Lou Reed, Lill Lindfors, Led Zeppelin,The Beatles,Hendrix,the king, Midnight Oil, m fl.

Gubbröra
Fyra herrar som blandar friskt
mellan Johnny Cash, Taube, Simon & Garfunkel,
Bob Dylan, Karin Boye, Dan Andersson, Cornelis,
Alf Robertsson, Tom Paxton, Bluegrass m.m.
Detta på två gitarrer, Banjo och bas.

SoulPack
SoulPack - ett "svettigt" band från Uppsala som bjuder på garanterat 100% soul!

Kenth me´H
Återbesök av Kenth me´H. Trubadurerna som gör gatumusik på riktigt!

Hemlängtan
Hemlängtan - trion som spelar dragspel gitarr o bas kommer och spelar på årets festival.

Ernien
Det finns ingen som Ernien. Ernien möter machokulturen på hiphop-scenen med humor och skrattar med dom som skrattar åt honom. Han är den som stoppar slagsmål på Stigbergstorget genom att dra ner sina byxor och spotta ut ordvitsar på fyrtio dialekter. Sen gick han av scenen på Bengans och EPn var släppt. Nu stundar sommarturnén och ni borde vilja
vara en del.....

Bobby Jr and the Teardrop´s
Rockabilly med garanterat riktigt sväng får vi lyssna till när Bobby´s sammetslena rockröst kompas av gänget. Välkomna 2018!

Trabant
Bandet var anmält 2017 men fick förhinder. Därför är vi extra glada att de gör ett nytt försök med sina”småblåsiga sånger om ditt och datt” 

Ulf plays The Shadows
Ulf Edlund bjuder alla "The Shadows" älskare på egna tolkningar av gruppens absoluta örhängen
 

Trio Bacchus
Åter på gatans scen inspirerade av en av de största - Carl Michael Bellman

Answer 42
Är ett glatt gäng gubbar som tycker det är roligt att spela all möjlig musik.
Show of hands, Niel Young, Old Crow Medicine show, Doug Seegers  är några av deras favoriter men spelar gärna även låtar av svenska artister som Staffan Hellstrand m fl. 

Widlund & Wöyer
Ytterligare favoriter i repris - Widlund & Wöyer har musicerat i hela sina liv. De har båda uppträtt på tv och radio vid flertalet tillfällen.  Irene har bakgrund bl a  från Ingemar Nordströms och Karin har tidigare bl a ingått i coutrygruppen Route 65 och har spelat för Sveriges Kung och Drottning.

I samarbete med: