The Panoply Steelband
Fantastiska The Panoply Steelband från Södertälje kommer tillbaka och förgyller gatufesten. Gruppen spelar på oljefat, ett härligt karibiskt instrument med gung, fantastiskt sound och blandad repertoar. Missa inte!

Anti Kristerz
Anti Kristerz är ett alternativt dansband som gillar livet i synd.
De spelar dansband som du aldrig hört det förut med låtar som, mitt pentagram, dansbandsjävel, kyrkan är trist, syster synd, bugga för fan och tryckare leder till otukt. 
Bandet består av Syster Synd, Hell-man, Broder Otukt, Jävla Mats  och Pastor Snusk 

Ulf plays The Shadows
Ulf Edlund bjuder alla "The Shadows" älskare på egna tolkningar av gruppens absoluta örhängen
 

Widlund & Wöyer
Ytterligare favoriter i repris - Widlund & Wöyer har musicerat i hela sina liv. De har båda uppträtt på tv och radio vid flertalet tillfällen.  Irene har bakgrund bl a  från Ingemar Nordströms och Karin har tidigare bl a ingått i coutrygruppen Route 65 och har spelat för Sveriges Kung och Drottning.

Janne Pettersson
Janne tolkar sina favoriter”,
Det blir D Bowie, Deep Purple, Jazzstandards, Bob Tellsom,Pink Floyd, Tom Waits, Lou Reed, Lill Lindfors, Led Zeppelin,The Beatles,Hendrix,the king, Midnight Oil, m fl.

Allfred Broström
SaxOman 
Jag har sedan 2009 spelat som gatumusikant i Sverige och Europa. En vecka varje sommar turnerar jag med en gitarrist. Den här gången spelar jag solo

Hemlängtan
Hemlängtan - trion som spelar dragspel gitarr o bas kommer och spelar på årets festival.

Ernien
Det finns ingen som Ernien. Ernien möter machokulturen på hiphop-scenen med humor och skrattar med dom som skrattar åt honom. Han är den som stoppar slagsmål på Stigbergstorget genom att dra ner sina byxor och spotta ut ordvitsar på fyrtio dialekter. Sen gick han av scenen på Bengans och EPn var släppt. Nu stundar sommarturnén och ni borde vilja
vara en del.....

Gränslösa
Folkmusikgrupp från Kulturskolan i Nyköping.
Vi består av ett gäng på ca 12 st elever och lärare. Vi spelar på fioler, flöjter, slagverk, gitarr och nyckelharpa. Vi spelar folkmusik från olika länder,
bl.a Irland, Sverige, Makedonien.

Nisse P
Nisse p är en blandning av vispop och indierock i en härlig kompott! Med sitt 4-mannaband levererar nisse p sprudlande högenergisk och vemodigt hjärtskärande svensk pop på livescenen. 

Bosse Andersson
Spelar gitarr, munspel o sjunger allsköns sånger. 

OXELÖKÖREN
är en blandad kör på ca 35 personer i Oxelösund. En kör som tycker om att sjunga en varierad repertoar- vi sjunger visor/pop /profant och ibland sakralt.
Nu bjuder vi tillsammans med KANTATON – en kör från Oppebykyrkan i Nyköping- på sånger  med sommarkänsla – ”En somrig ton”

PEAK
Ett mycket uppskattat inslag i gatubilden 2017. ”Svensk och utländsk musik framförs med fantastisk stämsång, ackompanjerad av piano, gitarr, cajun och bas.”

Knesper Knorr
- alias Jesper Johansson
Denna härliga "one man show" artist som deltog under festivalen 2017. Han bjuder en mix av instrument och vi ser fram emot att återigen ha honom på gatans scen 2018.

Trabant
Bandet var anmält 2017 men fick förhinder. Därför är vi extra glada att de gör ett nytt försök med sina”småblåsiga sånger om ditt och datt” 

Answer 42
Är ett glatt gäng gubbar som tycker det är roligt att spela all möjlig musik.
Show of hands, Niel Young, Old Crow Medicine show, Doug Seegers  är några av deras favoriter men spelar gärna även låtar av svenska artister som Staffan Hellstrand m fl. 

Rautakanki
Här är ett gäng goa gubbar som lirar lite egen musik och covers. Vi var med förra året och tyckte det var så kul med all publikrespons att vi vill komma tillbaka och göra det en gång till. Rautakanki (betyder järnspett på finska) spelar allt från fina ballader till mer rock n´roll.
 

Brassox
"Brassmusik är lycka" (Fride Jansson, SN) Citatet är ett motto för ensemblen som kommer från Nyköping
och Oxelösund. Spelglädje och ständig förnyelse är  ledorden. Repetoaren innehåller bl.a. barock, renässans, marscher, folkmusik, jazz/blues, pop och originalmusik. 

Gubbröra
Fyra herrar som blandar friskt
mellan Johnny Cash, Taube, Simon & Garfunkel,
Bob Dylan, Karin Boye, Dan Andersson, Cornelis,
Alf Robertsson, Tom Paxton, Bluegrass m.m.
Detta på två gitarrer, Banjo och bas.

Kenth me´H
Återbesök av Kenth me´H. Trubadurerna som gör gatumusik på riktigt!

Första Utkastet
Hiphop/Pop

Anthony Sky

Trio Bacchus
Åter på gatans scen inspirerade av en av de största - Carl Michael Bellman

ZingaZångkören
Kör

Tim Folkesson
Tim Folkesson från Halmstad efter lång tid i cover-, könspunk- och på senare år sleazeband debuterar som soloartist i år.
Plattan ”Songs of Madness and Obsession” kom ut i början av Maj och erbjuder en härlig kompott av blues, pop och åttiotalsinfluerad rock där man tydligt kan höra influenser från Kiss, Bon Jovi och Dire Straits. Med sig har han sitt kompband ”Some assembly required” med medlemmar från Halmstadbanden Angels Down, Blåval och Ciao Ciao.

I samarbete med: